۱۶ فروردین ۱۴۰۳، ۱۴:۴۹

مهر گزارش می دهد؛

وقتی از حلما ۶ ساله تا مادربزرگ همه حافظ قرآن هستند

وقتی از حلما ۶ ساله تا مادربزرگ همه حافظ قرآن هستند

تهران- روزانه افراد و خانواده های زیادی را در اطراف خود می بینیم و با آنها سر و کار داریم، اما در این گزارش قصد داریم با یک خانواده فعال قرآنی آشنا شویم.

خبرگزاری مهر، گروه استان‌ها: از ماه مبارک رمضان با عنوان «بهار قرآن» و ماه قرآن یاد می شود، بر هیچکس پوشیده نیست، که انس با کلام وحی و بهره گیری از مفاهیم الهی موجب تقویت بنیان‌های معنوی در جامعه و بین اقشار مختلف و جوانان است.

و برگزاری محافل قرآنی همزمان با ماه مبارک رمضان در اکثر مساجد و دیگر مراکز دینی و خانگی و حتی اداری همواره مورد توصیه دلسوزان فرهنگی و دینی بوده است و در این بین قطعاً نباید صرفاً به قرائت قرآن بسنده کرد، بلکه باید با پژوهش در علوم قرآنی و نیز جریان سازی قرآن را در زندگی جاری ساخت و در این راستا نقش پژوهشگران قرآنی بسیار حائز اهمیت است.

«صدیقه امینی» یکی از همین پژوهشگران، مبلغان و جریان سازان قرآنی است، که پژوهش‌ها و فعالیت‌های قرآنی وی نه فقط در ماه مبارک رمضان که در تمام زندگی‌اش طنین‌انداز است.

از قرآن پژوهی تا دکتری رشته الهیات

وی دارای دکتری تخصصی رشته الهیات و استاد دانشگاه است و علاوه بر آن در تحصیلات حوزوی طلبه سطح سه جامعه الزهراء (س) است.

انتخاب به عنوان دانشجوی نمونه و کسب رتبه اول در مقطع کارشناسی، دانشجوی نمونه مقطع کارشناسی ارشد، دانشجوی نمونه مقطع دکتری رشته الهیات گوشه‌ای از افتخارات این بانوی قرآنی است.

نگارش کتاب با عنوان «از خود انتقادی تا رستاخیز درون»، نگارش مقالات متعدد از جمله دو مقاله علمی- پژوهشی، انتخاب به عنوان طلبه نمونه بسیجی استان قم در سال ۱۳۷۷ و دانشجوی نمونه بسیجی استان قم در سال ۱۳۸۱ و انتخاب به عنوان بانوی نمونه فعال قرآنی کشور از سوی سازمان اوقاف و امور خیریه در سال ۱۳۹۱ بخشی دیگر از افتخارات امینی است، که البته بیان کامل این افتخارات سطور فراوان می‌طلبد.

«صدیقه امینی» در گفت وگو با خبرنگار مهر زحمات پدر و مادرش در یادگیری آموزه‌های اسلامی را بسیار مهم دانست و افزود: هر کسب موفقیتی نیاز به تلاش و عنایت ویژه خداوند و ائمه معصومین دارد، به نظر من هر پدر و مادری برای تربیت فرزند باید تلاش کنند، تا فرزندانشان سعادتمند باشند.

وقتی از حلما ۶ ساله تا مادربزرگ همه حافظ قرآن هستند

وی از خانواده‌ها خواست، با تشویق فرزندان به فراگیری علوم دینی و نیز علوم مفید برای خود باقیات صالحات بر جای بگذارند و افزود: خانواده‌ها مسئولیت خطیری در تربیت فرزندان دارند.

دختر، پسر و نوه‌های خانم امینی هم حافظ قرآن هستند

اما امینی تنها به فعالیت قرآنی در جامعه بسنده نکرده و خانواده وی نیز جزو جامعه قرآنی و فعالان در زمینه علوم مربوط به کتاب خدا محسوب می‌شوند، دختر وی «فاطمه عارفی جو»، کارشناس ارشد حقوق جزا، حافظ کل قرآن کریم، داور و مدرس قرآن کریم و دارای ۱۰۰ رتبه و مقام در سطح کشوری و استانی و جوان نمونه استان و کشور است.

«فاطمه عارفی جو» در گفت وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: از سنین بچگی با قرآن انس داشتم، اما از سن ۱۲ سالگی شروع به حفظ کل قرآن کریم کردم و پس از یک سال و در سن ۱۳ سالگی موفق به حفظ قرآن شدم.

وی گفت: در این سال‌ها تحت لوای ائمه اطهار و قرآن کریم توانستم، رتبه‌های کشوری، استانی و عناوین مختلف را کسب کنم.

مهدی عارفی جو از هشت سالگی شروع به حفظ قرآن کرد

پسر خانم امینی «مهدی عارفی جو» نیز حافظ کل قرآن کریم، دکتری الهیات و دارای ۱۲۰ رتبه و مقام در سطح کشوری و استانی بوده و جوان نخبه کشور و استان، عضو نخبه جمعیت هلال احمر، نخبه علمی بسیجی کشور، بسیجی نمونه کشور و استان و دارای آثار متعدد پژوهشی در زمینه کتاب و مقالات است.

مهدی عارفی جو در این خصوص به خبرنگار مهر گفت: از هشت سالگی شروع به حفظ قرآن کریم کردم و پس از یک سال حافظ کل قرآن شدم.

حلما و طاها مفتاحی حین بازی قرآن حفظ می‌کنند

وقتی از حلما ۶ ساله تا مادربزرگ همه حافظ قرآن هستند

و جالب‌تر اینکه خانم امینی دو نوه به نام‌های «حلما مفتاحی» شش ساله و «طاها مفتاحی» ۹ ساله دارد، که در حال حفظ قرآن کریم هستند و طاها مفتاحی اکنون نزدیک به چهار جز قرآن کریم را حفظ است.

فاطمه عارفی، مادر طاها و حلما، در پاسخ به این سوال خبرنگار مهر که «آیا حفظ قرآن مانع فعالیت دیگر فرزندانتان نمی‌شود؟» گفت: بچه‌ها نیاز به فعالیت، تفریحات سالم و محبت‌های والدین دارند، بسیاری اوقات با آقا طاها در حین ماشین بازی و با حلما خانم در حین خاله بازی سوره‌های قرآن را حفظ می‌کنیم.

وی گفت: ثمره این بازی و نشاط سبب شده که بچه‌ها با میل و رغبت برای حفظ قرآن داوطلب شده‌اند و علاوه بر حفظ قرآن در حال یادگیری زبان انگلیسی هم هستند و آقا طاها در زمینه فوتبال و ژیمناستیک نیز در حال فعالیت است، این طور نیست که بگوییم بچه‌ها به طور یک بعدی به حفظ قرآن پرداخته‌اند.

کد خبر 6068822

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • مسلم IR ۲۰:۴۰ - ۱۴۰۳/۰۱/۱۶
      4 0
      اللهی هزاران میلیاردمیلیادبار شکرت محمدابراهیم خانواده که در ایران زندگی میکنندوافتخارشیعه هستند
    • عارف IR ۰۶:۱۴ - ۱۴۰۳/۰۱/۲۳
      0 0
      احسنت عالی بود خانواده تراز آخرالزمانی به این میگن